Dommedagsbunkeren

Efter apokalypsen, er en gruppe unge mennesker fanget i en bunker, og skal sikre menneskeracens overlevelse. Hierarkier opbygges, et samfund formes. Vores unge helt Alex bliver ført igennem alle samfundets lag, og bliver vist menneskehedens sande ansigt.

Jeg husker en tid

EGENPRODUKTION:
Det er et stykke om at finde sin identitet. Karoline vågner op af sin koma efter en trafikulykke, og har glemt alt om sig selv og hvem hun var før sin ulykke. Hendes kæreste, en succesfuld forfatter, prøver at forlige sig med denne nye Karoline, men tingene er ikke helt som de ser ud til. Stykket forsøger at dekonstruere sociale konstruktioner, som hvad er kærlighed, hvad er frihed, hvad er smerte, hvad er savn, og hvordan lærer vi om disse ting? Og hvordan ville vores verden se ud, hvis disse ting ikke eksisterede?

Skrevet af Tiki og instrueret af Maja Munk Johansson.

Død By – ÅRETS UDENDØRSFORESTILLING

DØD BY er en universel og tidløs historie om krig. Teknologien har ændret sig gennem tiden men konsekvenserne er de samme – krig slår folk ihjel. Folk går stadig i krig for frihed. For en sag de tror på. Det skete også engang her i byen, da man fulgte en oprører til den bitre ende.

DØD BY foregår lige da det endelig slag skal stå – ikke et sted i verden. Ikke et tidspunkt i historien, bare midt i en krig blandt dem, der er på flugt og dem, der lever af krigen. Her er ingen helte. Ingen sejrherrer …. kun død

Forestillingen spiller i gården foran Det Hem’lige Teater  onsdag 20., torsdag 21., lørdag 23. og søndag 24. august og onsdag 27., torsdag 28. og lørdag 30. og søndag 31. august – alle dage kl. 20.30.

Billet kr. 50,- ved indgang eller på hemli@hemli.dk eller 98165296

! Forestillingen er IKKE egnet for børn under 10 år !

Danmark for folket

Årets historiske bytur handler om kærlighed, politik og kampen for at overleve. Vi er i 1930’ernes Aalborg. Det er trange tider med mange arbejdsløse og folk søger håb og svar til både kommunister og nationalsocialister. Vi møder den unge Svend, der kommer fra landet til Aalborg for at finde arbejde og følger ham i hans søgen gennem byens gader.

Spiller 27. juni til 1. august alle hverdage kl. 20.

Billet: VisitAalborg, Infocentret i Nordkraft tlf. 9931 7500 eller ved turens start foran Nordkraft. Bemærk begrænset antal pladser – der kan være udsolgt

Pris: Voksne kr. 100, børn kr. 50,-

Splinten i Hjertet

Hvad gør man, hvis man døjer med hygiejnen og bliver paranoid, når man er sulten? Hvad gør man, når der er nogen, der jagter én og man ikke kan komme hjem? Hvad så hvis ens underbo lige pludselig kommer brasende ind i ens lejlighed med en pistol mens man venter sin mor?
Og hvad gør man hvis ens mor ankommer i en kasse? Og kan man opsøge sin læge, hvis man har splinter i hjertet?

Dette er nogle af de ting Line Knutzon tager under kærlig og humoristisk behandling i sit stykke ”Splinten i Hjertet”.
Følg de to skæve eksistenser Hynde og Tyndes kamp for at få livet til at hænge sammen.
De to stærke HF-must skuespillerinder, Kamilla Juul Olesen og Henriette Lynge Pedersen opfører ”Splinten i Hjertet” torsdag 22. og fredag 23. maj kl. 21.00 på Det Hem´lige Teater.

Fri entre. Pladser reserveres på 98165296 eller hemli@hemli.dk

STEMMERNE I MIT HOVED

Har du nogensinde prøvet at være skør? Sindssyg? Tosset? Gal? Har du lyst til at prøve?

”Stemmerne i mit hoved” handler om Bertram, som er i behandling for stemmerne i sit hoved. Han ser skikkelser, der ikke er der. Han oplever ting, der ikke sker. Livet for ham virker meningsløst, fragmenteret og som en gentagelse på gentagelse. Han har lært at leve med sin sindslidelse, indtil han møder den meget besynderlige Lisa.

Dyk med os ned i galskaben, og oplev det fragmenterede sind på egen krop.

Spilles mandag 19. maj – fredag 23. maj kl. 19.30

Billet kr. 50,- bestil på 98165296 eller hemli@hemli.dk

LÆRLINGEN

Lærlingen_netLÆRLINGEN er en slags Faust-historie om den unge Felix, der sendes på rejse som lærling for den kendte italienske kunstmaler Carestia.
Mester Carestia er karismatisk og talentfuld, men Felix opdager snart, at der er noget farligt – noget unaturligt ved ham.
I sit kølvand efterlader Carestia nemlig ikke kun fantastiske malerier, men også en masse døde kvinder, der alle er foreviget i Carestias smukke portrætter.

Fremtidens Historie

Plakat_Fremtidens_historie_internetVi skyder nytåret ind med “Fremtidens Historie” af Christian Lollike.
Søndag d. 12 januar kl 17.00 har vi premiere på den prisvindende dramatiker Christian Lollikkes stykke “Fremtidens Historie”. Et tankevækkende eksperiment om fremtiden set i lyset eller skyggen af verdens fattigdomsproblematik – alt det vi gør og ikke gør for at komme den til livs.
Forestillingen spilles også mandag 13.1. til torsdag 16.1. kl. 19.30