Emma – den fremmede pige

En forestilling om at forestille sig verden, som den er og måske især om hvordan den kunne være.

Alder – fra 8 år – fra 2. klasse og op.

Et studie i parringsdans

Missionen er at studere den dominerende art på planeten Jorden (nej, det er ikke katten) og dens adfærd i forbindelse med reproduktion. Men meget kan gå galt, for det er weekend, så studieobjekterne er mere eller mindre under indflydelse af CH3CH2OH og på vej i Gaden.

Følg med – studieturen starter ved Gravensgade/Algade fredag 17., lørdag 18., fredag 24. og lørdag 25. august kl. 20.30

Fri entre men begrænset antal pladser!

Hør en teaser hér!

Det Hem’lige Teater har 30 års jubilæum og det fejres med en stor teaterkoncert om et teater med en masse unge – og musik fra de sidste 30 år.

Spilles 10.-24. november – mere info kommer senere

Velkommen ind i Andelsforeningen!
Her bor småbørnsfamilier, ordensmennesker, festaber og skæve eksistenser side om side. Her nydes årets første is mens børnene gynger og leger i sandkassen. Men når reglerne ikke overholdes, når naboen ikke vil undskylde og når en rotte løber løbsk, udfordres idyllen.

Det Hem’lige Teater opsætter Caroline Malling Jørgensens stykke ANDEL med en blanding af komik, koreografi, dukketeater og samtale-scener. Men under det tragikomiske, pinlige og skæve ligger det menneskelige – derfor er ANDEL en kærlig beskrivelse af, hvad der ligger i og mellem os allesammen. Selv når der er en rotte løs.

Billet kr. 50,- købes ved indgangen eller på https://www.place2book.com/da/3149/list/EM1062

Velkommen til Hotellet

Til 20érnes glamouriøse frisind og dansende energi.

Hotellet er omdrejningspunktet for hverdag og fest i denne lille by, hvor hotelgæster, tjenestepiger og byens øvrige borgere bevæger sig gennem livet på kryds og tværs af hinanden. Vi følger de indbyrdes kampe og interne relationer, som bunder i magt, kærlighed og sammenhold.

Udadtil ligner Hotellet et paradis – også for den naive Lilly, som lader sig favne og forfører af de uimodståelige fristelser, men i paradiset ulmer faren lige under overfladen, hvor byens magtfulde mænd slår deres folder.

Spilles lørdag 14. april og mandag 16. – fredag 20. april kl. 19.30

Billet kr. 50 købes ved indgang eller på

https://www.place2book.com/da/3149/list/EM1062?event_detail=a12b0d7688

 

Den Stundesløse

At være Stundesløs: ”En person som gør et stærkt beskæftiget, meget travlt indtryk uden dog at få udrettet noget af betydning; som beskæftiger sig med flere forskellige ting på en urolig og rastløs måde.”

I Holbergs komedie, introduceres den stundesløse Vielgeschrei der hele tiden klager over at han ikke har tid nok – skønt han har masser af tid. Han vil gerne gifte sin datter, Leonora, væk til en bogholder, men hun vil hellere giftes med Leander.
Leonora klager sin nød til den opfindsomme og handlekraftige tjenestepige, Pernille, og snart bliver en plan udtænkt, hvor Vielgeschreis stress og dårlige hukommelse bliver flittigt udnyttet; men er det mon nok til at sikre sig at Leonora kan få sin Leander?

Holbergs komedier handler typisk om mennesker der har en brist eller en last der kan gøres grin med i fornuftens tjeneste som f.eks. den stressede stundesløshed som Vielgeschrei lider af.
Holbergs Den Stundesløse giver en meget præcis karakteristik af det vi også nogen gange i dag kan komme til: at have forfærdelig travlt med at gøre ingenting. Mon ikke mange opgaveskrivende studerende vil kunne genkende stundesløsheden: du sætter det meste af din tid af til at skrive, men ender med den ene overspringshandling efter den anden.

20.-26. januar, klokken 19.30
Pris: 50kr.
Køb billet her: https://www.place2book.com/da/3149/list/EM1062?event_detail=d52e7777f9