HF-MusT Juleforestilling 2018

Igen i år slår HF-MusT dørene op for et brag af en juleforestilling, hvor der er mulighed for at grine, græde, slå sig på låret og nyde en flok unge mennesker der står på en scene og har det sjovt.

Hele baduljen foregår på Det Hem’lige teater. Billetterne kan købes i døren til 40kr (HF-MusT elever er gratis) og dørene bliver slået op kl 19:30.

Forestillingen spiller både onsdag d 12 og torsdag d 13.

DET’ OS! Jubilæumsteaterkoncert

I 30 år har Det Hem’lige Teater været hjemsted for kreative sjæle, hvis historier – store som små – er lige så genkendelige i dag som de var, da tæppet gik op for første gang. Det skal fejres, og det gør vi med et brag af en teaterkoncert!

Med de helt store hits fra 1988 og frem til i dag, fortæller vi historier om de mærkelige typer, de ambitiøse drømmere, og dem, der bare manglede et sted at høre til. Sammen fandt de alle et fællesskab, der ikke bare varede ved. Det er et fællesskab, der fornyer sig hver dag.

”Det’ Os!” er en forestilling om Det Hem’lige Teaters historie gennem tre årtier, der med nedslag i tiden viser kærligheden og kampene, sorgerne og succeserne, og ikke mindst de mange ildsjæle, der har haft deres andet hjem på teatrets skrå brædder.

Så kom og kig med bag scenen og under dynerne på et helt specielt teater, skabt af os! Klik her for et smugkig bag kulisserne…

 

”Det’ Os!” spiller på Det Hem’lige Teater fra den 10. til den 24. november tirsdage-fredage kl. 19.30 og lørdage kl. 16.00.

 

KLIK HER FOR BILLETTER

Ingen titel

Det Hem’lige Teater har 30 års jubilæum og det fejres med en stor teaterkoncert om et teater med en masse unge – og musik fra de sidste 30 år.

Spilles 10.-24. november – mere info kommer senere

Teatersprint 2018

Efter 72 tæt pakkede timer, kunne de fire hold i aftes præsentere deres stykker til et pakket hus! Der blev grint, der blev gr…grint noget mere, og årets teatersprint blev afsluttet med manér! Tak til alle deltagere, publikum, og alle der har hjulpet holdet med at gøre det umulige. Ses vi igen til næste teatersprint? Det tror jeg nok vi gør..!

 

Aalborg Studenterrevy

Aalborg Studenterrevy – Leger med sig selv!

Spiller fra d. 28. september til d. 5. oktober kl. 19-22

Billetter kan købes på Billeto.dk

Teatersprint

 

 

Lav en forestilling på 72 timer!!!

Start:  Tirsdag 16. oktober kl. 19.30

Slut: Fredag 19. oktober kl. 19.30, hvor resultatet vises for publikum

Tilmeld dig som forfatter, instruktør eller spiller – man kan godt tilmelde sig flere kategorier. Alle tilmeldte bliver fordelt på hold – antal hold afhænger selvfølgelig af, hvor mange tilmeldte, der er

Hvert hold består af en manuskriptforfatter, en instruktør og 3-4 spiller afhængig af antal tilmeldte. Man kan godt være forfatter og spiller eller instruktør og spiller samtidig, men ikke både forfatter og instruktør.

Forestillingerne skal omhandle et tema. Hverken tema eller holdsammensætning bliver afsløret før tirsdag kl. 19.30. Derefter er det bare at gå i gang med at lave en forestilling på max. 20 min.

Der bliver mulighed for lidt scenografi med hjælp fra Michelle (hvad vi har i huset), lidt teknik fra Thomas – kostumer finder holdene selv.

Forudsætninger:

Ingen. Tværtimod er det en god lejlighed til at springe ud og prøve, men hvis du melder dig som instruktør eller manuskriptforfatter er en eller anden form for teatererfaring nødvendig, men du behøver ikke komme fra Det Hem’lige Teater – nye er også meget velkomne.

Vigtigt: Er man på, så er man på! Fra start til slut – alle 72 timer!

Pris: Det er gratis at deltage.

Man kan tilmelde sig madordning til kr. 200,- (morgenmad og aftensmad i 3 dage + frugt og kage)

Bemærk at det er i efterårsferien, hvor mange har fri

Tilmelding:

pia@hemli.dk eller tavlen i Fællesrummet

30 Års Jubilæum – Reception

Det er 30 år siden, at en lille gruppe teatertossede startede Det Hem’lige Teater – hem’ligt, fordi ingen kendte til det. Siden er der sket meget… de unge er blevet ældre og mange andre unge er kommet til. 

Og nåh ja – så er vi jo heller ikke helt så hem’lige for omverdenen mere!
Vi vil gerne fejre vores jubilæum med en lille fest fredag 12. oktober og vi håber, at du har tid og lyst til at kigge forbi!
 

Vi glæder os til at se dig fredag den 12. oktober kl. 15-18!

Emma – den fremmede pige

En forestilling om at forestille sig verden, som den er og måske især om hvordan den kunne være.

Alder – fra 8 år – fra 2. klasse og op.

Et studie i parringsdans

Missionen er at studere den dominerende art på planeten Jorden (nej, det er ikke katten) og dens adfærd i forbindelse med reproduktion. Men meget kan gå galt, for det er weekend, så studieobjekterne er mere eller mindre under indflydelse af CH3CH2OH og på vej i Gaden.

Følg med – studieturen starter ved Gravensgade/Algade fredag 17., lørdag 18., fredag 24. og lørdag 25. august kl. 20.30

Fri entre men begrænset antal pladser!

Hør en teaser hér!

Det Hem’lige Teater har 30 års jubilæum og det fejres med en stor teaterkoncert om et teater med en masse unge – og musik fra de sidste 30 år.

Spilles 10.-24. november – mere info kommer senere

Velkommen ind i Andelsforeningen!
Her bor småbørnsfamilier, ordensmennesker, festaber og skæve eksistenser side om side. Her nydes årets første is mens børnene gynger og leger i sandkassen. Men når reglerne ikke overholdes, når naboen ikke vil undskylde og når en rotte løber løbsk, udfordres idyllen.

Det Hem’lige Teater opsætter Caroline Malling Jørgensens stykke ANDEL med en blanding af komik, koreografi, dukketeater og samtale-scener. Men under det tragikomiske, pinlige og skæve ligger det menneskelige – derfor er ANDEL en kærlig beskrivelse af, hvad der ligger i og mellem os allesammen. Selv når der er en rotte løs.

Billet kr. 50,- købes ved indgangen eller på https://www.place2book.com/da/3149/list/EM1062

Velkommen til Hotellet

Til 20érnes glamouriøse frisind og dansende energi.

Hotellet er omdrejningspunktet for hverdag og fest i denne lille by, hvor hotelgæster, tjenestepiger og byens øvrige borgere bevæger sig gennem livet på kryds og tværs af hinanden. Vi følger de indbyrdes kampe og interne relationer, som bunder i magt, kærlighed og sammenhold.

Udadtil ligner Hotellet et paradis – også for den naive Lilly, som lader sig favne og forfører af de uimodståelige fristelser, men i paradiset ulmer faren lige under overfladen, hvor byens magtfulde mænd slår deres folder.

Spilles lørdag 14. april og mandag 16. – fredag 20. april kl. 19.30

Billet kr. 50 købes ved indgang eller på

https://www.place2book.com/da/3149/list/EM1062?event_detail=a12b0d7688

 

Den Stundesløse

At være Stundesløs: ”En person som gør et stærkt beskæftiget, meget travlt indtryk uden dog at få udrettet noget af betydning; som beskæftiger sig med flere forskellige ting på en urolig og rastløs måde.”

I Holbergs komedie, introduceres den stundesløse Vielgeschrei der hele tiden klager over at han ikke har tid nok – skønt han har masser af tid. Han vil gerne gifte sin datter, Leonora, væk til en bogholder, men hun vil hellere giftes med Leander.
Leonora klager sin nød til den opfindsomme og handlekraftige tjenestepige, Pernille, og snart bliver en plan udtænkt, hvor Vielgeschreis stress og dårlige hukommelse bliver flittigt udnyttet; men er det mon nok til at sikre sig at Leonora kan få sin Leander?

Holbergs komedier handler typisk om mennesker der har en brist eller en last der kan gøres grin med i fornuftens tjeneste som f.eks. den stressede stundesløshed som Vielgeschrei lider af.
Holbergs Den Stundesløse giver en meget præcis karakteristik af det vi også nogen gange i dag kan komme til: at have forfærdelig travlt med at gøre ingenting. Mon ikke mange opgaveskrivende studerende vil kunne genkende stundesløsheden: du sætter det meste af din tid af til at skrive, men ender med den ene overspringshandling efter den anden.

20.-26. januar, klokken 19.30
Pris: 50kr.
Køb billet her: https://www.place2book.com/da/3149/list/EM1062?event_detail=d52e7777f9