EKSTRA AUDITION – Footloose

Musicaliber & Det Hem’lige Teater

Søndag den 20. februar 2022 fra kl. 16.00

Kan du synge, danse eller spille teater?

Du behøver ikke kunne det hele, bare du har lidt sceneerfaring. Det vigtigste er, at du har tid og lyst til at være med – og er mindst 17 år. Bemærk, at vi også skal bruge medvirkende i alderen + 40 år!

Prøve og spilleforløb:

Prøvestart mandag 28. februar. Spilles 10.-20 august i Kildeparken. Alle prøver foregår på Det Hem’lige Teater. Prøve- og spilleplan ses her.

Audition:

Inden audition skal du vælge en af sangene her:

Sange

OG en af teksterne, som du finder her:

Tekst, ung

Tekst, voksen

Til auditionen kommer du ind alene og skal fremføre den tekst, du har valgt og evt. improvisere sammen med instruktør Ronny Sterlø.

Sammen med vocalcoach Liv Lund skal du synge den sang, du har valgt – der er mulighed for akkompagnement af klaver. Du må også gerne medbringe sang mere efter eget valg – hvis du vil have akkompagnement på, så skal du have noder med.

Desuden skal du sammen med 6-8 andre deltagere danse sammen med koreograf Gitte Foldager, så husk tøj, som du kan bevæge dig i.

Auditionen foregår på Det Hem’lige Teater, Kjellerupsgade 20, 9000 Aalborg

Tilmelding:

Sidste tilmelding mandag 14. februar til pia@hemli.dk

Oplys navn, mobilnummer, mail og alder og gerne et par linjer om tidligere teatererfaring. Derefter får du en bekræftelse på deltagelse og et tidspunkt, som du skal møde op på.