Audition 14. august kl. 10

STUCK – udelængsel, frigørelse eller flugt? Gennem dans og bevægelse dykker forestillingen ned i følelser af at være fastlåst i egne mønstre og i livet. Lysten til at flytte sig – og de erkendelser, som kan følge med på rejsen mellem her og der. 

Vil du være med på STUCK som skal opføres på North Urban Art Studio til november med musik produceret af den aalborgensiske elektroniske duo Alabu.

Du behøver ikke være en superdygtig, erfaren danser – det vigtigste er, at du har lyst og energi til at være med. Og så skal du helst være mindst 17 år.

 

Prøve og spilleplan kan ses her.

 

Send en mail med navn, alder, mobilnr. og gerne et par ord om, hvad du tidligere har lavet af teater, dans eller lignede. (CV ikke nødvendigt)

Når du tilmelder dig, får du et tidspunkt, hvor du sammen med 5 andre skal møde op og danse sammen med forestillingens koreograf Gitte Foldager – så husk bekvem påklædning.

Spørgsmål og tilmelding til pia@hemli.dk senest mandag 9. august

Kontakt

Det Hem'lige Teater
Kjellerupsgade 20
9000 Aalborg
Tlf.: 9816 5296
Mail: hemli@hemli.dk

Vi er medlem af

Teatret og parkering

Det Hem'lige Teater har ikke faste kontortider, da vi har begrænsede personaleressourcer, som kan være optaget af møder o.lign. Men ring eller skriv, og vi svarer hurtigst muligt.

All rights reserved Det Hem'lige Teater 2019