Lav en forestilling på 72 timer!!!

Start:  Tirsdag 16. oktober kl. 19.30

Slut: Fredag 19. oktober kl. 19.30, hvor resultatet vises for publikum

Tilmeld dig som forfatter, instruktør eller spiller – man kan godt tilmelde sig flere kategorier. Alle tilmeldte bliver fordelt på hold – antal hold afhænger selvfølgelig af, hvor mange tilmeldte, der er

Hvert hold består af en manuskriptforfatter, en instruktør og 3-4 spiller afhængig af antal tilmeldte. Man kan godt være forfatter og spiller eller instruktør og spiller samtidig, men ikke både forfatter og instruktør.

Forestillingerne skal omhandle et tema. Hverken tema eller holdsammensætning bliver afsløret før tirsdag kl. 19.30. Derefter er det bare at gå i gang med at lave en forestilling på max. 20 min.

Der bliver mulighed for lidt scenografi med hjælp fra Michelle (hvad vi har i huset), lidt teknik fra Thomas – kostumer finder holdene selv.

Forudsætninger:

Ingen. Tværtimod er det en god lejlighed til at springe ud og prøve, men hvis du melder dig som instruktør eller manuskriptforfatter er en eller anden form for teatererfaring nødvendig, men du behøver ikke komme fra Det Hem’lige Teater – nye er også meget velkomne.

Vigtigt: Er man på, så er man på! Fra start til slut – alle 72 timer!

Pris: Det er gratis at deltage.

Man kan tilmelde sig madordning til kr. 200,- (morgenmad og aftensmad i 3 dage + frugt og kage)

Bemærk at det er i efterårsferien, hvor mange har fri

Tilmelding:

pia@hemli.dk eller tavlen i Fællesrummet