BESTIL BILLET HER!

Dag efter dag griber en hånd om et klæde og bader det i et bassin med dybblå farve på en stor fabrik. Selv når fabrikkens ansatte går hjem om aftenen, forbliver deres hænder blå: en uniform, de aldrig kan tage af. En morgen møder fabrikkens ejer ikke på arbejde. Han kommer heller ikke dagen efter eller den næste, så de ansatte beslutter sig for at flytte ind på den store fabrik. Skal de fortsætte med at arbejde? Hvem skal de lytte til, hvad skal de gøre? Kan de undslippe de spor, arbejdet har sat på deres kroppe?

TEKSTILFABRIKKEN er moderne dramatik skrevet af det nordiske teaterkollektiv Body Banquet. Det er en fysisk, visuel performance om menneskers møde med hinanden og deres omgivelser. Forestillingen spiller på Det Hem’lige Teater den 24. og 25. maj kl 19:30. Link til billetter kommer snart.

 

Instruktør: Anastasia Nørlund

Dramatiker / koreograf: Body Banquet

Medvirkende: Amalie Bergholdt Hansen, Idunn Gismerøy Ekker, Benjamin von Bothmer, Tuva Börgö, Alexandra Magneby, Hedvig Hanson Johannesson, Matilda Söderhäll Zackarias Bergsteinsson, Tilde Hamrén, Lina Frank, Klara Asta Kirk