Hvor Vi Dog Elsker Hinanden

Fredag den 3. maj 2019 kl. 19.30

”Hvor vi dog elsker hinanden” drager publikum ind i en fortælling om otte unges kamp for og med kærligheden i starten af deres voksenliv. Karaktererne bliver forbundet i et net af forelskelser og opgør, som gennem hverdagsmomenter skaber et indblik i ungdommens kærlighedskvaler. 

 

Josephine og Dan har været sammen altid, eller sådan føles det i hvert fald. Livet er mere behageligt, når man har en at være sammen med. 

Kasper og Andreas er roommates og gode venner, når ikke lige Kasper har travlt med at være forelsket. Andreas har det egentlig meget godt, indtil han møder Josephine. 

Emilie er smaskforelsket i Andreas, og bedste venner med Kasper. 

Alma og Karoline er uadskillelige, til trods for at Alma dyrker den frie kærlighed, mens Karoline mest af alt bare ønsker sig en kæreste. 

Simon ser mere rationelt på kærligheden. Det er jo bare neuroner i hjernen, lige indtil det umulige sker: Han bliver forelsket.

 

Forestillingen er skabt af teatergruppen Massehysteri, som består af fem unge skuespillere fra TGK (TeaterGrundKursus) ved Aalborg Talentakademi. Vi vil vise, at teater ikke kun er gamle fortællinger, men kan også illustreres igennem vores egne liv og intriger.

 

 

Medvirkende: Bolette Harritsø Winther, Johanne Margrethe Lund, Oliver Qvist Fog Bartholdy, Liam Walker

Instruktør: Klara Asta Kirk

 

Projektet er støttet af Unges Møde Med Kunsten.

Musicaliber – RENT

9. – 23. marts 2019

Musicaliber Aalborg er stolte og glade over at skulle spille den prisvindende musical ”RENT”, på Det Hem’lige Teater fra 9. – 23. marts 2019.
Jonathan Larson står bag historien om det barske bohemeliv i 90’ernes New York i et miljø præget af unge, håbefulde kunstnere, som ikke passer helt ind i samfundet.
Handlingen udfolder sig i East Village, en bydel i New York City, og er den fantastiske historie om en gruppe mennesker, der kæmper for at få lov til at være sig selv, og at være til. Trods stor modstand udefra i form af systemer og pengemaskiner, og indefra af længslen efter kærlighed, søgen efter egen identitet, samt uhelbredelig sygdom, lever de videre med den stærke tiltro, at ”der er kun i dag” og at ”nu’et” er den tid, der gælder.
Musicalen er en opdatering af Puccinis berømte opera, La Boheme, men i stedet for Paris er scenografien skiftet ud med New York, og tuberkulosen skiftet ud med AIDS. 
RENT blev en af 90’ernes største musicalsucceser og høster stadig ros verden over. Temaet blev yderligere morbidt understreget, da Jonathan Larson, døde kort før forestillingen havde premiere på Broadway.
Musicalen, der er gennemkomponeret, rummer kendte musicalhits som ”La vie Bohéme” og ”Seasons of love”.
15 seje og toptunede skuespillere er klar til at opføre denne inspirerende musical om venner og kunstnere der kæmper med afhængighed, fattigdom, AIDS og – mest af alt – kærlighed.
RENT opføres på dansk.
 
Køb dine billetter via nedenstående link:

Altamira – BY HEART

Torsdag den 28. marts 2019 kl. 19.30

“En gammel kvinde og en gammel mand, et par blinde gademusikanter. 45 minutter klovneagtig musik og poesi. Det tyvende århundrede på to kvadratmeter. En tange og T.S. Eliot, en vals og Zbigniew Herbert, Primo Levi og Samuel Beckett, der synger en korsikansk salme. Sangene minder om gamle fortællinger, ordene genkalder glemte myter: stemmer fra alle den tabte tids regioner…”

ALTAMIRA STUDIO TEATER er en international teatergruppe baseret i Vestjylland. Gruppens arbejde er fokuseret omkring tre hovedaktiviteter: forestillinger, community theatre, og forsøg/pædagogik. Altamira Studio Teaters forestillinger har en stærk dramaturgisk, musikalsk og visuel karakter, med fokus på skuespillerens kraft og fysiske sprog. Gruppens repertoire består af eksperimenterende forestillinger for voksne, samt teaterkoncerter, inden- og udendørs forestillinger for børn og familier.

 

Klik her for billetter!

Altamira – PLAYROOM

Tirsdag den 26. og onsdag den 27. marts 2019 kl. 19.30

“To skuespillere sidder i deres omklædningsrum og forbereder de sidste detaljer før prøven. Pludselig bliver en rød og blå dukke “kastet” ind i den sorte firkant – et lukket rum, som de ikke kan slippe ud af. De har glemt hvorfra de kom og de ved ikke hvortil de skal. Ensomme og forladte føler de sig fortabte i et ukendt og potentielt farligt rum…”

ALTAMIRA STUDIO TEATER er en international teatergruppe baseret i Vestjylland. Gruppens arbejde er fokuseret omkring tre hovedaktiviteter: forestillinger, community theatre, og forsøg/pædagogik. Altamira Studio Teaters forestillinger har en stærk dramaturgisk, musikalsk og visuel karakter, med fokus på skuespillerens kraft og fysiske sprog. Gruppens repertoire består af eksperimenterende forestillinger for voksne, samt teaterkoncerter, inden- og udendørs forestillinger for børn og familier.

 

Klik her for billetter!

Aalborg Art Hour

Torsdag den 28. marts 2019 kl. 14.00-22.30

Aalborg er en by i rivende kunstnerisk og kulturel udvikling. Den består af mange forskellige spændende tilbud, der i dagligdagen fungerer som uafhængige siloer. Der findes desuden utallige kunstneriske sprækker i vækstlaget, der ulmer af kreativitet og vovemod – og som i fællesskab kan skabe eksplosioner af synergi og nytænkning.

Hvor ikke samarbejde noget mere? Blande os på kryds og tværs? Bryde rutinerne og give aalborgenserne og nordjyderne en unik mulighed for at opleve kunstens sprog i nye sammenhænge i løbet af en intens time?

Vores mål er at synliggøre den kunstneriske fødekæde samtidig med at skabe en tydelig rød tråd mellem kulturinstitutionerne i Aalborg, både i overført betydning, men også på et praktisk plan på selve dagen, hvor alle kunstnere bevæger sig gennem Aalborg med en rød tråd, som transporteres rundt til de involverede kulturinstitutioner. 

Aalborg Art Hour centrerer sig i år et stykke nykomponeret musik af musiker og komponist Thomas Normann. Værket opføres i sin fulde længde af Nordkraft Bigband kl. 18.00 i Musikkens Hus og bruges i manipulerede bidder de andre 8 steder. På selve dagen for afviklingen vil lokale kunstnere i Aalborg og elever fra Aalborgs institutioner samarbejde om at skabe et værk på 9 forskellige venues i byen, nemlig:

  • Sofiendalskolen
  • Skoleforvaltningen
  • Musikkens Hus
  • Teater Nordkraft
  • Aalborg Teater
  • Kunsten
  • Det Hem’lige Teater
  • Klaverstemmeren
  • 1000Fryd

Læs mere på www.AalborgArtHour.dk

 

Kontakt

Det Hem’lige Teater
Kjellerupsgade 20
9000 Aalborg
Tlf.: 9816 5296
Mail: hemli@hemli.dk

Vi er medlem af

Teatret og parkering

Det Hem’lige Teater har ikke faste kontortider, da vi har begrænsede personaleressourcer, som kan være optaget af møder o.lign. Men ring eller skriv, og vi svarer hurtigst muligt.

All rights reserved Det Hem’lige Teater 2019