Defending the Caveman er en monolog, skrevet I 1991 af amerikaneren Rob Becker. Siden har den gået sin sejrsgang rundt I verden, er oversat til 21 sprog og sat op I 49 lande. Den har rekord  på Broadway som den længest spillende monolog.

På scenen ser vi manden, der har sat sig for at undersøge, hvorfor mænd og kvinder så ofte misforstår hinanden. Han er træt af hele tiden at høre på kvinder, der klager over hvor primitive, utålelige og uforstående mænd er. Derfor søger han tilbage til ur-tiden, hule boernes tid, for at finde svar på disse spørgsmål.

Ved at sammenligne sit eget liv I 2018 med livet I ur tiden, finder han svar og sammenhænge, der forklarer hvorfor vi handler som vi gør. Og måske også løsningen på, hvordan mænd og kvinder kan lære at leve sammen med gensidig respekt for de nedarvede forskelle mellem kønnene.

Teater Grugg fra Færøerne har haft stor succés med deres version af stykket, som gæster Det Hem’lige Teater 23. Maj.

Forestillingen er på Færøsk, og tiltænkt Færinger bosiddende I Aalborg og omegn, men  danskere, der gerne vil se og høre et teaterstykke på færøsk, er selvfølgelig velkomne.

Produktion: Teatur Grugg og Theater Mogul
Instruktion: Ria Torgard
Skuespiller: Jakup Dahl
Lys/Lyd/Scenografi: Arni Baldvinsson
Producer: Susanna Torgard

Billetsalg: www.atgongumerki.fo