For 25. år i træk slår Aalborg University Shakespeare Company dørene op for endnu et af William Shakespeares fantastiske stykker og inviterer publikum ind i en verden af obskurt 1600-tals engelsk, flotte kulisser og Renæssance kostumer. Royale ambitioner, hævn og intriger er nogle af hovedtemaerne i ’Richard III’, som kompagniet i år opfører.

Stykket foregår i renæssancens London, hvor vi er vidner til de konflikter der opstår, da Richard begynder sin kamp for at nå tronen. Uden hensyn til rang eller menneskeliv ofrer Richard både venner og fjender for at opnå titlen som Englands konge. Situationen eskalerer dog, da antallet af Richards fjender stiger, samtidig med at Richmonds hær står for døren. Stykket byder på grin, tårer, en nedbrydning af den fjerde væg og en hel masse død.

Alle forestillinger starter kl. 19, og forestillingen har premiere d. 24. marts og spiller herefter fra d. 26. marts til d. 30. marts. Billetprisen er 75 kr. pr. stk. (studerende 50 kr.) og bestilling kan ske online på shakespearecompany.net eller på telefon 22391289 (telefontid 12-14). Billetter kan også købes i døren (kontant eller Mobilepay).

Forestillingerne opføres på engelsk.

Link til billetsalg: https://www.place2book.com/da/9648/list/EM2756