UDLÅN AF DET HEM’LIGE TEATER

Amatørteatre og teatergrupper kan låne prøvelokaler gratis og spille forestilling her (bemærk leje af teknik m.v. pr. forestillingsdag) – selvfølgelig under forudsætning af at her er plads

Vi har en teatersal på 10 x 20 m. med publikumsopbygning med plads til 100. Salen er mørklagt med træk i loftet til lys. Der er adgang til salen fra foyeren og rimelige garderobeforhold bag salen. Endvidere råder vi over en lidt mindre prøvesal med spejlvæg. Den kan også bruge til mindre forestillinger.

Desuden administrerer Det Hem’lige Teater de prøvelokaler, som Aalborg Kommune stiller til rådighed på Skydebanevej. Nye brugere af Skydebanevej skal godkendes af kulturforvaltningen, inden lokaler kan bookes.

BEMÆRK: Teatret udlejes ikke til private arrangementer og generelt kun til teater/kulturrelaterede arrangementer. Huset er meget booket, men der kan være enkelte huller i kalenderen, og vi vil meget gerne have besøg, så kontakt os, hvis du har et projekt, du mangler plads til.

 

NYE PROJEKTER

Har du en ide, som på en eller anden måde er relateret til teater – og ved du ikke lige, hvad du gør og hvordan du kommer videre? Du er meget velkommen til at kontakte os – det er ikke sikkert, at vi kan realisere dit projekt, men måske kan vi hjælpe dig videre.

KONTAKT
Det Hem'lige Teater Kjellerupsgade 20 9000 Aalborg Tlf.: 9816 5296 Mail: hemli@hemli.dk
VI ER MEDLEM AF
TEATRET OG PARKERING

Det Hem'lige Teater har ikke faste kontortider, da vi har begrænsede personaleressourcer, som kan være optaget af møder o.lign. Men ring eller skriv, og vi svarer hurtigst muligt.

All rights reserved Det Hem'lige Teater 2023