Teatersprint

 

 

Lav en forestilling på 72 timer!!!

Start:  Tirsdag 16. oktober kl. 19.30

Slut: Fredag 19. oktober kl. 19.30, hvor resultatet vises for publikum

Tilmeld dig som forfatter, instruktør eller spiller – man kan godt tilmelde sig flere kategorier. Alle tilmeldte bliver fordelt på hold – antal hold afhænger selvfølgelig af, hvor mange tilmeldte, der er

Hvert hold består af en manuskriptforfatter, en instruktør og 3-4 spiller afhængig af antal tilmeldte. Man kan godt være forfatter og spiller eller instruktør og spiller samtidig, men ikke både forfatter og instruktør.

Forestillingerne skal omhandle et tema. Hverken tema eller holdsammensætning bliver afsløret før tirsdag kl. 19.30. Derefter er det bare at gå i gang med at lave en forestilling på max. 20 min.

Der bliver mulighed for lidt scenografi med hjælp fra Michelle (hvad vi har i huset), lidt teknik fra Thomas – kostumer finder holdene selv.

Forudsætninger:

Ingen. Tværtimod er det en god lejlighed til at springe ud og prøve, men hvis du melder dig som instruktør eller manuskriptforfatter er en eller anden form for teatererfaring nødvendig, men du behøver ikke komme fra Det Hem’lige Teater – nye er også meget velkomne.

Vigtigt: Er man på, så er man på! Fra start til slut – alle 72 timer!

Pris: Det er gratis at deltage.

Man kan tilmelde sig madordning til kr. 200,- (morgenmad og aftensmad i 3 dage + frugt og kage)

Bemærk at det er i efterårsferien, hvor mange har fri

Tilmelding:

pia@hemli.dk eller tavlen i Fællesrummet

Teaterentreprenørskab

Et kursus, der kommer rundt om flere af de discipliner, man har brug for, hvis man gerne vil starte en teatergruppe eller har brug for lidt mere viden i forbindelse med teaterproduktioner.

Program

Mandag 9. juli:
Kl. 12 Velkomst og frokost
Kl. 13 Om rettigheder ved Thomas Bødker, generalsekretær DATS og indehaver af Dansk Teaterforlag.

Tirsdag 10. juli:
Kl. 10 Teoretisk og praktisk om lys og lidt om lyd ved Thomas Christensen, tekniker på Det Hem’lige Teater.

Onsdag 11. juli:
Kl. 10 Scenografi – visuelle og konceptuelle tilgange og tænkemåder ved Peter Rafn Dahm, scenografikonsulent i DATS.

Torsdag 12. juli:
Kl. 10 Alt det med penge ved Pia Bredow, leder Det Hem’lige Teater.
Kl. 14 Markedsføring ved Nicola Jensen.

Fredag 13. juli:
Kl. 10 Opsamling og fremlæggelse af gruppernes arbejde.

Deltagerne inddeles i grupper, og hver gruppe får et manus, som de skal forestille sig, at de skal producere. Dette manus bliver udgangspunkt for arbejdet hele ugen.
Efter det daglige planlagte program er der ”fri leg”. Derfor er der ikke sat sluttidspunkter på.
Alle deltagere er velkommen til at tage initiativ til forskellige aktiviteter, fortælle om egne projekter og/eller lave miniworkshops

Pris

Kr. 250,- for kurset.
Kr. 750,- for mad fra frokost mandag til aften fredag.

Der er mulighed for primitiv overnatning på teatret med adgang til bad, eller er der mange “book-selv” muligheder i området. Airbnb anbefales.

Tilmeldingsfristen er d. 15. juni.

Tilmeld dig her: https://datsteater.nemtilmeld.dk/30/

Har du spørgsmål til kurset, så kan du kontakte Pia Bredow, pia@hemli.dk

Gør det selv

Du behøver ikke at være med i en af vores forestillinger for at spille på Det Hem’lige Teater.

Amatørteatre og teatergrupper kan låne prøvelokaler gratis og spille forestilling her (bemærk leje af teknik m.v. pr. forestillingsdag).

Vi har en teatersal på 10 x 20 m. med publikumsopbygning med plads til 100. Salen er mørklagt med træk i loftet til lys. Der er adgang til salen fra foyeren og rimelige garderobeforhold bag salen. Endvidere råder vi over en lidt mindre prøvesal med spejlvæg. Den kan også bruge til mindre forestillinger (max.50).

Desuden administrerer Det Hem’lige Teater de prøvelokaler, som Aalborg Kommune stiller til rådighed på Skydebanevej. Nye brugere af Skydebanevej skal godkendes af kulturforvaltningen, inden lokaler kan bookes.

Er du ikke med i en teatergruppe men har lyst til at instruere forestilling, lave lys, skrive manuskript eller andet, så kontakt os – vi vil gerne hjælpe dig med at komme i gang.

r

Det koster kr. 250,- pr. halvår at være med i forestillinger på teatret.
Der betales for perioderne 1. februar- 31. august og 1. september-31. januar

Betalingen er for deltagelse i forestillinger, gratis kaffe, fribilletter til egenproduktioner (ikke store forestillinger), premiereslik og øvrige fornøjelser ved at være hemlig.