Torsdag den 28. marts 2019 kl. 19.30

“En gammel kvinde og en gammel mand, et par blinde gademusikanter. 45 minutter klovneagtig musik og poesi. Det tyvende århundrede på to kvadratmeter. En tange og T.S. Eliot, en vals og Zbigniew Herbert, Primo Levi og Samuel Beckett, der synger en korsikansk salme. Sangene minder om gamle fortællinger, ordene genkalder glemte myter: stemmer fra alle den tabte tids regioner…”

ALTAMIRA STUDIO TEATER er en international teatergruppe baseret i Vestjylland. Gruppens arbejde er fokuseret omkring tre hovedaktiviteter: forestillinger, community theatre, og forsøg/pædagogik. Altamira Studio Teaters forestillinger har en stærk dramaturgisk, musikalsk og visuel karakter, med fokus på skuespillerens kraft og fysiske sprog. Gruppens repertoire består af eksperimenterende forestillinger for voksne, samt teaterkoncerter, inden- og udendørs forestillinger for børn og familier.

 

Klik her for billetter!

Kontakt

Det Hem'lige Teater
Kjellerupsgade 20
9000 Aalborg
Tlf.: 9816 5296
Mail: hemli@hemli.dk

Vi er medlem af

Teatret og parkering

Det Hem'lige Teater har ikke faste kontortider, da vi har begrænsede personaleressourcer, som kan være optaget af møder o.lign. Men ring eller skriv, og vi svarer hurtigst muligt.

All rights reserved Det Hem'lige Teater 2019