Så mange bøger er der på Aalborg Hovedbibliotekimage001
Sjove, spændende, kedelige, lærerige bøger ….

Kom og få en anderledes teateroplevelse, når Det Hem’lige Teater rykker ind på Aalborg Hovedbibliotek i november og spiller gratis for 4. klasser i Aalborg kommune.
En skattejagt, en gidselaktion eller noget helt andet? Det vil vise sig, når vi forsvinder ind i bibliotekets skjulte gange og op og ned af de mange trapper – ind i bøgernes verden.
CA ¼ MILLION handler om bøger – bøger kan åbne op for en magisk verden. Bøger kan være dine bedste og måske eneste venner. De kan også bare være noget, der skal sættes i system og holdes styr på – de må ikke blive borte.

Spilles ugerne 45, 46 og 47 mandag-fredag (4. – 22. november) kl. 9, kl. 11 og evt. kl. 13 på Aalborg Hovedbiblioteket, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg (Bemærk: forestillingen starter udenfor biblioteket foran indgang til byrådssalen). Der er plads til 30-35 elever pr. forestilling

Booking på Det Hem’lige Teater 9816 5296 eller hemli@hemli.dk. Husk at oplyse skolens navn, kontaktperson (gerne med mobilnr.), antal elever og ønsket tidspunkt.
Bemærk at bookingen først gælder ved bekræftelse pr mail.

Forestillingen spilles rundt på Hovedbiblioteket og er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere.