COVID 19

Vi passer på og tager forholdsregler i forbindelse med forestillingerne:

Vores foyer er ikke særlig stor, så vi beder publikum gå direkte i salen eller vente udenfor i gården – vi åbner døren til teatersalen 20 min. før forestillingens start.

Du må gerne sidde ved siden af din ledsager eller ledsagere, men der skal være et sæde mellem jer og gæsterne ved siden af jer.

I pausen bedes publikum blive siddende i salen eller gå udenfor. Ophold i foyeren er ikke muligt undtagen i kø til toiletterne.

Der bliver ikke solgt drikkevarer i forbindelse med forestillingen – du må gerne selv medbringe, hvis du lover at tage den tomme emballage med ud igen.

Der er 2 meter fra skuespillerne til publikum, men får du en plads på 1. række og gerne vil være helt tryg udleverer vi mundbind på forespørgsel.

Vi sørger selvfølgelig for ekstra rengøring i publikumsarealerne. Kontaktflader og toiletter rengøres før, under og efter forestillingen og alle stole rengøres dagligt.

Hvis vi bliver nødt til at aflyse en forestilling, giver vi besked hurtigst muligt og du får selvfølgelig dine penge igen.

 

Vi håber at du passer på og tager forholdsregler i forbindelse med dit besøg:

  • Brug håndsprit når du kommer
  • Hold afstand til andre på vej ind og ud af salen – vi starter alligevel først, når alle er på plads
  • Bliv hjemme, hvis du er syg – vi refunderer gerne din billet
  • Køb billetter i forvejen – så skal du bare vise billetten på din mobil. Køber du billet ved indgangen så betal med Mobilepay – vi vil helst undgå kontanter