I år fejrer vi dansk teater. Det er 300 år, siden Ludvig Holberg åbnede det første rigtige offentlige og dansksprogede teater. Vi har fundet en af Holbergs mindre kendte stykker frem, nemlig Den Forvandlede Brudgom.

Den Forvandlede Brudgom er en klassisk forviklingskomedie, men det er samtidig også en forestilling kun med kvinderoller, hvilket er ret usædvanligt for den tid.

Det er en lille historie om den velhavende enke Fru Terentia, som vil giftes igen, men det skal være med en, der ikke er alt for gammel. En ung officer måske…

Hendes to voksne døtre går i chok – hvad med deres arv. Og det er vel dem, som skal giftes. De skal ikke have en ung stedfar, føj!

Heldigvis får den kvikke tjenestepige Pernille en god idé og sammen med Kirsten Giftekniv sætter de en fin fælde op for Fru Terentia.

Vi giver den max gas i barokstil, men nu er vi jo ikke i 1700-tallet, så det hele får et nutidig strejf. En håndfuld kendte popnumre har fået et barok touch og er sammen med dans og sang kommet med i forestillingen, så kedeligt og klassisk er det ikke

Instruktion: Gitte Aagaard

Musikproducer: Pernille Dige Weltz

Sangcoach: Alberte Bønkel

Koreograf: Gitte Foldager

Spilles lørdag 10. december kl. 16 + mandag 12.-fredag 16. december kl. 19.30

Billet kr. 75 + gebyr

Bestil dine billetter her, eller klik nedenfor for at vælge en dato: