Gratis entré – dog er billetbestilling påkrævet! Klik her for at booke din plads nu.

Bemærk at forestillingen spilles udendørs i Det Hem’lige Teaters gård.

Ekkoer af Fejring er en teaterkoncert der vil fejre livet, udtrykke taknemmelighed gennem sang, og skabe et rum, for at huske dem, der ikke længere er i blandt os.

I alle kulturer er dåben, brylluppet og begravelsen nogle af de vigtigste fejringer i samfundet. Iblandt disse fælles ritualer og manifestationer er sangstemmen et effektivt instrument og en vigtig udtryksform.

Dette projekt vil prøve at genskabe gamle og nye traditioner, ved brug af musik fra hele verden (Europæisk, Latinamerikansk, Balkan-musik mm.)

Instruktør: Carolina Pizarro
Performere:

Pablo Lara (Spanien)

Jakob Nielsen (Danmark)

Sigrid Norheim Ørntoft (Danmark/Norge)

Filippa le Févre Rasmussen (Danmark)

Simon Samuelsson (Sverige)

Francesca Tesoniero (Italien)

Matias Dreva (Argentina)

Joao de Silva (Portugal/Guinea Bissau)

Gabriela Arancibia Villagra

Hui Tsyr Yang (Taiwan)

Michelle Marie Rodríguez (Puertorico)

 

Co-produktion: Nordisk Teaterlaboratorium

Spillelængde: ca. 30 min

Ikarus Stage Arts er en international multidisciplinær gruppe og platform for teaterresearch. Den er instrueret af Carolina Pizarro og Luis Alonso, der begge er skuespillere på Odin Teatret og en del af Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro, Danmark.

Ikarus’ repertoire er utroligt alsidigt; gadeteater, parader, forestillinger, koncerter mm. Gruppen har optrådt til festivaler i Europa, Asien og Amerika og henvender sig til alle slags publikummer.

Samtidig med deres kunstneriske aktiviteter, organiserer Ikarus Stage Arts en lang række research projekter for professionelle skuespillere såvel som møder, der søger at foranledige social inklusion og udvikling gennem skuespilskunsten.