16. og 17. maj 2019 kl. 19.30

Skuespilleren og den potentielle politiker Christian Gade Bjerrum iscenesætter sig selv og går planken ud som folketingskandidat, som klovn, kunstner, soldanser og DJ og inviterer sit publikum ind i sin proces, ind i et udsnit af sit hjem, ind i sine tanker og refleksioner over den uvante situation, han har stillet sig selv i, hvor han bevidst afklæder sig sine mange roller for at prøve at nå ind til den mest autentiske og ærlige version af sig selv, mens har undersøger, hvad der skal til for at påvirke det næste folketingsvalg og vælte regeringen af pinden.

En DJ-pult, 68 vinyler, 3 ghettoblastere, 5 kassettebånd, 899 patroner, 33 kilo Politiken-aviser, 22 bøger, 7 kostumer, en projektor, en computer og et par højhælede guldsko udgør det meste af scenografien, hvori poesi, brandtaler, vinyl lyd-kollager og hjemmevideoer skaber en fabulerende, samfundssatirisk performance om valg, kunst, politik og roller.

Forestillingen er ikke en propaganda-forestilling om Christians tilhørsforhold til et bestemt politisk parti! Det er en hyldest til Moder Jord og et hudløst, ærligt portræt af en mand med meget på hjertet.

Forestillingen egner sig (også) til at forberede de unge myndige til at deltage aktivt i samfundets fælles demokratiske proces nemlig Folketingsvalget 2019.

Varighed 70 min.

Bestil dine billetter her!