Klik her for billetter!

Tag med tilbage til 80’erne og oplev musicalen Footloose med masser af dans, sjov og god musik

Det er surt for vores hovedperson Ren, der flytter fra storbyen til en lille flække. Men det bliver endnu værre, da han opdager, at rockmusik og dans er strengt forbudt. Da han vil ændre reglerne, bryder helvedet løs i den lille by.

Footloose er baseret på filmen af samme navn med masser af kendt musik, bl.a. titelnummeret Footloose og Holding Out For A Hero.

Forestillingen spiller i Kildeparken 10.-20. august onsdage, torsdage og fredage kl. 19.30 og lørdage kl. 17. Der er fri entre til forestillingen med siddepladser på græsplænen og mulighed for at købe en stoleplads på publikumstribunen. Nedenfor kan du læse flere praktiske informationer om forestillingen.

Footloose er en coproduktion mellem Musicaliber og Det Hem’lige Teater i samarbejde med Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

Forestillingen er støttet af Aalborg Kommunes Kulturpulje og DATS

 

Praktisk INFO

  • Der er fri entre til græsplænen foran scenen, men man skal sidde ned under forestillingen af hensyn til publikum på tribunen. Medbring gerne et tæppe eller køb et på pladsen. Medbragte stole frabedes.
  • Der er mulighed for ståpladser ved siden af publikumstribunen
  • Regnvejr! Vi kan ikke spille, hvis det regner. Det er for farligt for spillerne at danse på en våd scene, og det tekniske udstyr tåler ikke vand. Hvis vi kan se, at der ligger et massivt endeløst regnvejr på vej mod Aalborg, så aflyser vi selvfølgelig – og det vil blive annonceret på Facebooksiden Det Hem’lige Teater. Men som regel klarer vejret op om aftenen og hvis det bare er en byge, venter vi lidt. Det samme gælder, hvis det begynder at regne under forestillingen – så holder vi en lille pause.
  • Hunde må ikke medbringes – det gælder også barnevogne
  • Der er adgang til toiletter hos AKKC
  • Drikkevarer må ikke medbringes – der vil blive mulighed for at købe på området
  • Det er ikke tilladt at videofilme forestillingen og mobiltelefoner skal være slukket under selve forestillingen af hensyn til lydudstyret.
  • Forestillingen varer godt 2 timer inkl. pause.

 

Kom i god tid – er vejret godt så bliver der rift om pladserne og vi kan ikke garantere, at alle kan få en siddeplads på græsset