Fredag den 3. maj 2019 kl. 19.30

”Hvor vi dog elsker hinanden” drager publikum ind i en fortælling om otte unges kamp for og med kærligheden i starten af deres voksenliv. Karaktererne bliver forbundet i et net af forelskelser og opgør, som gennem hverdagsmomenter skaber et indblik i ungdommens kærlighedskvaler. 

 

Josephine og Dan har været sammen altid, eller sådan føles det i hvert fald. Livet er mere behageligt, når man har en at være sammen med. 

Kasper og Andreas er roommates og gode venner, når ikke lige Kasper har travlt med at være forelsket. Andreas har det egentlig meget godt, indtil han møder Josephine. 

Emilie er smaskforelsket i Andreas, og bedste venner med Kasper. 

Alma og Karoline er uadskillelige, til trods for at Alma dyrker den frie kærlighed, mens Karoline mest af alt bare ønsker sig en kæreste. 

Simon ser mere rationelt på kærligheden. Det er jo bare neuroner i hjernen, lige indtil det umulige sker: Han bliver forelsket.

 

Forestillingen er skabt af teatergruppen Massehysteri, som består af fem unge skuespillere fra TGK (TeaterGrundKursus) ved Aalborg Talentakademi. Vi vil vise, at teater ikke kun er gamle fortællinger, men kan også illustreres igennem vores egne liv og intriger.

 

 

Medvirkende: Bolette Harritsø Winther, Johanne Margrethe Lund, Oliver Qvist Fog Bartholdy, Liam Walker

Instruktør: Klara Asta Kirk

 

Projektet er støttet af Unges Møde Med Kunsten.

Billetter kan købes ved at klikke her!