I denne workshop vil man blive præsenteret for måder, hvorpå man kan skabe en karakter fra et kropsligt/fysisk udgangspunkt. Modsat skuespillerens ofte psykologiske arbejde, vil vi i denne workshop udforske hvordan en karakter kan udspringe fra en fysisk holdning og forskellige spændinger, for den vej igennem at informere skuespilleren om karakterens sindstilstand. Vi kommer til at arbejde med skuespillerens fantasi og billeder, og hvordan disse kan manifestere sig i kroppen. Dette er en virkningsfuld og ikke mindst legende tilgang til karakterudvikling, hvor den indre verden bliver fyldt med idéer og rum som man kan gå på opdagelse i.

 

Om mig:

 

Mit navn er Sigrid. Jeg har været en del af Det Hem’lige Teater da jeg boede i Aalborg, og nu kommer jeg på besøg for at give noget tilbage til et sted som jeg har meget kært. Jeg er nu professionel skuespiller i det internationale teaterkompagni @Ikarus Stage Arts, som er en del af Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro, og jeg har tidligere studeret på Dell’Arte International i Californien samt Danseteater i København.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage på Det Hem’lige, og se både nye og kendte ansigter!

 

Kontakt

Det Hem'lige Teater
Kjellerupsgade 20
9000 Aalborg
Tlf.: 9816 5296
Mail: hemli@hemli.dk

Vi er medlem af

Teatret og parkering

Det Hem'lige Teater har ikke faste kontortider, da vi har begrænsede personaleressourcer, som kan være optaget af møder o.lign. Men ring eller skriv, og vi svarer hurtigst muligt.

All rights reserved Det Hem'lige Teater 2019