13. og 15.-19. april 2019

For 26. år i træk slår Aalborg University Shakespeare Company dørene op for endnu et af William Shakespeares fantastiske stykker og inviterer publikum ind i en verden af obskurt 1600-tals engelsk, flotte kulisser og Renæssance kostumer. Venskab, intriger, kærlighed og masser af dårlige kommunikationsevner er bare nogle af temaerne i ”Much Ado About Nothing”, som kompagniet opfører i påsken.

Stykket foregår i renæssancens Messina, hvor ankomsten af Don Pedro og hans mænd til Leonatos hus skaber stort postyr og masser af intriger. Mens den unge Claudio og smukke Hero hurtigt forelsker sig i hinanden er det straks mindre ligetil for den charmerende Benedick og den selvstændige Beatrice. Samtidig er den nederdrægtige Don John ude på at sabotere sin storebror, Don Pedro, koste hvad det vil. Stykket byder på grin, tårer, en masse kærlighed og en stor mængde misforståelser. #6overreactionsand2weddings

Alle forestillinger starter kl. 19.00. Stykket har premiere d. 13. april og spiller herefter fra d. 15. april til 19. april. Billetprisen er 75 kr. pr. stk. (studerende 50 kr.) og bestilling kan ske online på shakespearecompany.net eller på telefon 22391289 (telefontid er 12-14). Billetter kan også købes i døren hvor vi tager imod mobilpay og kontanter.

Forestillingerne opføres på engelsk.