9. – 23. marts 2019

Musicaliber Aalborg er stolte og glade over at skulle spille den prisvindende musical ”RENT”, på Det Hem’lige Teater fra 9. – 23. marts 2019.
Jonathan Larson står bag historien om det barske bohemeliv i 90’ernes New York i et miljø præget af unge, håbefulde kunstnere, som ikke passer helt ind i samfundet.
Handlingen udfolder sig i East Village, en bydel i New York City, og er den fantastiske historie om en gruppe mennesker, der kæmper for at få lov til at være sig selv, og at være til. Trods stor modstand udefra i form af systemer og pengemaskiner, og indefra af længslen efter kærlighed, søgen efter egen identitet, samt uhelbredelig sygdom, lever de videre med den stærke tiltro, at ”der er kun i dag” og at ”nu’et” er den tid, der gælder.
Musicalen er en opdatering af Puccinis berømte opera, La Boheme, men i stedet for Paris er scenografien skiftet ud med New York, og tuberkulosen skiftet ud med AIDS. 
RENT blev en af 90’ernes største musicalsucceser og høster stadig ros verden over. Temaet blev yderligere morbidt understreget, da Jonathan Larson, døde kort før forestillingen havde premiere på Broadway.
Musicalen, der er gennemkomponeret, rummer kendte musicalhits som ”La vie Bohéme” og ”Seasons of love”.
15 seje og toptunede skuespillere er klar til at opføre denne inspirerende musical om venner og kunstnere der kæmper med afhængighed, fattigdom, AIDS og – mest af alt – kærlighed.
RENT opføres på dansk.
 
Køb dine billetter via nedenstående link: