Jeg sidder nu som Creative Director i e-learning afdelingen af det internationale firma Lumesse.
Sjovt navnesammenfald forresten, for jeg mødte min kone på Det Hem’lige Teater, da vi begge to var med i en forestilling med danskegruppen Lumière. Vi har nu to børn, som tilsyneladende er smittet med at ville stå på en scene, selvom jeg ikke har spillet med i en forestilling dernede siden Poor Superman.
Mit nuværende job er udsprunget af et job, jeg fik tilbudt, mens jeg sad og drak kaffe på Det Hem’lige. Flemming Lindvang kom ud fra kontoret og spurgte, om jeg ikke ville tage et instruktørjob for ham på nogle interaktive film. Jeg havde lige instrueret nogle ting nede på DHT og syntes det var fedt, så jeg sagde selvfølgelig ja tak.
Den interaktive film blev til et e-learningfirma, der efterhåndetn udviklede sig, og jeg blev instruktør, manuskriptforfatter, learning designer, projektleder og til sidst kreativ chef.
Jeg har i min fritid skrevet en del manuskripter til teaterstykker og musicals, siden jeg fik lov til at sætte min første forestilling op på Det Hem’lige. Senest til Lindholm Høje og Hobro Egnsteater.
En stor del af mine nære venner har jeg på en eller anden måde mødt pga. Det Hem’lige.
Damn! Der er godt nok ikke ret meget i mit liv, der ikke på en eller anden kan føres tilbage til Det Hem’lige Teater :-).
Så jeg må hellere sende en tak op i himlen til Peter Kjeldgård, som fik mig til at gå derned. Tak, Peter. Håber, du har det godt.