OBS – GRUNDET SYGDOM ER FORESTILLINGEN LØRDAG DEN 11. MAJ AFLYST!

Søndag den 12. maj 2019, kl. 14.00

En kongelig kernefamilie, der brydes op af dronningens død. En stedmor, som ikke vil sin steddatter noget godt. En flok mænd, der ikke er vant til damebesøg … og en prins og en prinsesse, der får hinanden til slut.

Det er nogle af ingredienserne, når masketeater gruppen Dunkelfolket spiller sin egen version af brødrene Grimms klassiske eventyr “Snehvide” – iført træmasker og sorte kostumer. Det er en rørende forestilling – uden ord, men med masser af musik, komik, gys og grin.

Forestillingen havde præmiere i oktober 2014 og har siden med stor succes være spillet utallige gange, bl.a. for et voksent publikum til sogneaftener, for teenagere på en efterskole, til teaterfestivaler i ind- og udland, for 300 flygtninge i et telt på en græsplæne…

Dunkelfolket er en masketeatergruppe fra Aalborg. Den blev skabt i 1989 af Kirsten Gitz-Johansen, som har håndskåret de unikke træmasker, som er Dunkelfolkets særlige kendetegn. Maskerne portrætterer forskellige aspekter af den menneskelige natur, og sorte kostumer understøtter den enkelte maskes karakter. Ud over forestillinger optræder Dunkelfolket med improvisatorisk gadeteater, hvor maskespillerne bl.a. kontakter publikum direkte på gaden, hvilket skaber mange chokerende, morsomme og vanvittige situationer. Dunkelfolket optræder både i ind- og udland og er en elsket – og til tider frygtet – bestanddel af Aalborgs gadebillede.

Billetter til forestillingen kan findes her!