Arkitektur

Akustik

Kan man lave en forestilling for børn om det?

Ja. Hvorfor ikke?

Når vi nu er i Musikkens Hus, som ligger så markant på byens havnefront med en af verdens bedste koncertsale, så er det oplagt at fortælle om arkitektur og akustik og selvfølgelig også om musik – for musikken er det vigtigste i Musikkens Hus.

Det behøver ikke at være spor kedeligt – og slet ikke på en tur rundt i huset, der involverer hukommelsestab, guider, som hader hinanden, en musiker, som absolut vil spille i Musikkens Hus og selvfølgelig musik.

Vi spiller ”Hvad for en mus….?” for 4. og 5. klassetrin i perioden 21. april – 8. maj alle hverdage kl. 9, kl. 11 og kl. 13

Der er plads til ca. 35 elever pr. forestilling.

Forestillingen er gratis

Booking på pia@hemli.dk eller 5152 1162.

Husk at oplyse skolens navn, kontaktperson (gerne med mobilnr.), antal elever og ønsket tidspunkt. Bemærk at bookingen først gælder ved bekræftelse pr mail.

”Hvad for en mus…?” Er produceret af Det Hem’lige Teater i samarbejde med Aalborg Symfoniorkester og Musikkens Hus og er støttet af Aalborg Kommune

Kontakt

Det Hem'lige Teater
Kjellerupsgade 20
9000 Aalborg
Tlf.: 9816 5296
Mail: hemli@hemli.dk

Vi er medlem af

Teatret og parkering

Det Hem'lige Teater har ikke faste kontortider, da vi har begrænsede personaleressourcer, som kan være optaget af møder o.lign. Men ring eller skriv, og vi svarer hurtigst muligt.

All rights reserved Det Hem'lige Teater 2019