The Tarantino Twist Show

BAD GIRLS – MAD MEN – GOOD TIMES

The Tarantino Twist Show inviterer indenfor i en støvet flække med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer. Et sted, hvor du ikke kommer for bare at se et show. Men for at mærke trommehinderne vibrere, hjertet hamre og tequilaen rive i halsen. Hvor der er lig i lasten, fare i blodet og ild i guitaren. Hvor stemningen er høj, moralen lav og de fremmede i baren dine nye bedste venner.

Hos Tarantino Twist Show får du alt det og mere til. Vi er øreelskende livemusik, sved på panden og forførende performere i verdensklasse. Så glæd dig til de fedeste sange, scener, karakterer og bidende oneliners og dialoger fra dine yndlingsfilm, som du aldrig har fået dem før. ”Oooh – that’s a bingo!” – (Inglorious Basterds 2009) Men hvad er så The Tarantino Twist Show egentligt? En cabaret? En koncert? Interaktivt teater? The Tarantino Twist Show er mest en teaterkoncert med lige dele show og musik. Og en masser overraskelser! Men kom selv og find ud af det! Og kom gerne udklædt som din yndlingskarakter fra en af filmene. Vi kårer en vinder for den bedst klædte og for det bedst dansende par i vores famøse Tarantino Twist Contest. Så når vi siger Dans, siger I Yes!

OM THE TARANTINO TWIST SHOW

The Tarantino Twist Show er en hyldest til Quentin Tarantinos eksplosive filmunivers og ikke mindst de mange udødelige soundtracks. Kender du ikke filmene på forhånd så kender du helt sikkert den ikoniske musik: Little Green Bag, Stuck In The Middle With You, Coconut, After Dark, Django, Who Did That To You, Jungle Boogie og mange, mange flere. The Crazy 88s leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra filmene med instrumental Surf ’n’ Western fra den californiske guitarrockbølge sammen med Texas Madhorn, den støvede ener på tenorsax. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig og akkompagnerer de fantastiske sangere og performere. Der er altså ingen undskyldning for ikke at battle i en twist med Mia Wallace og Vincent Vega i live-udgaven eller synge højt med på Tequila. Du kan også sidde og falde i svime over Mr. Blonde og Jackie Brown eller bare nøjes med at nusse The Gimp bag øret. Måske drømmer du i virkeligheden om at overlade dit helbred til Elle Driver eller lade Santanico skænke dig en beskidt drink. Hvad end du er til: Stram sikkerhedsselen, for der kommer knald på! Fasten your Seat belts! And go get ready for a pretty fucking good Tarantino show!

Spilledato(er)
  • Lørdag den 10. februar 2024 kl. 20.00