HUL I HIMLEN

Decemberjulehyggen er så småt ved at indfinde sig, da der kommer hul i himlen. Frygt og kaos breder sig. Hvordan er det kommet? Terrorister? Aliens? Os selv?

Ingen ved det og militærministeriet sætter alt ind for at finde de skyldige, mens Foreningen gør deres bedste for at beskytte byen. Visdamen har fundet ud af, hvordan hullet måske kan lukkes og får tre børn til at hjælpe sig. Folk i byen bliver mere og mere desperate og griber til drastiske metoder, men kan det hjælpe?

HUL I HIMLEN er en anderledes juleforestilling med 29 medvirkende og alle de julesange, vi har glemt, vi godt kan lide.

Manus: Marie Markvard Andersen
Instruktion: Flemming Lindvang

HUL I HIMLEN spilles mandag 7.-fredag 11. december kl. 19.30
Billet kr. 50,- reserveres på pia@hemli.dk eller 98165296

Tal om mørket

En forestilling om, hvilke hemmeligheder vi mennesker kan gå rundt og bære på. Hvilken reaktion omverden får, hvis de bliver delt. Tør vi fortælle dem? Taler vi kun, når der er mørkt?
4 venner er samlet i Nadias lejlighed til deres ugentlig komsammen. Snart finder de ud af, om de i virkeligheden er dem de giver sig ud for at være.
Forestilling foregår som et mikroteaterstykke, som opføres på Det Hem’lige Teater – men ikke i en af salene, men i teaterets eget fællesrum.

Skrevet af: Inger Emilie Otte Andersen og Casper Hare
Instrueret af: Inger Emilie Otte Andersen og Casper Hare
Medvirkende: Constance Holm, Marc Descours Hansen, Louise Katrine Bartholin og Jais Christiansen

10., 11., 12. og 17. september
20:00

Billet kr. 50,- på hemli@hemli.dk

DEN MAN TUGTER, TÆVER MAN

I en verden, hvor det at erklære sig for feminist automatisk medfører voldtægtstrusler og dødstrusler, vil der også forekomme ekstreme handlinger og ekstreme situationer. “Den man tugter, tæver man” undersøger en sådan ekstrem situation, og stiller spørgsmål til hvor vi er i kvindesagen anno 2015. Er vi på vej imod en mere polariseret verden mellem mænd og kvinder, eller forekommer det sådan fordi der er mere awareness om hverdagssexisme idag end for bare 20 år siden?

“Den man tugter, tæver man” er en forestilling om feministen Karoline, som er blevet bortført af en gruppe mænd fra “Men’s rights movement”, som forsøger at bryde hende psykisk ned og forme hende til den perfekte kvinde. Karoline bliver presset mentalt til sådan en grad, at hun begynder at tvivle på hændelserne omkring hende. En gruppe nye feminister bliver ligeledes bortført, og ført ind i det levende helvede, som Karoline er fanget i, men kan de nogensinde slippe ud igen?
31. august – 4. september
19:30

Billet kr. 50,- på hemli@hemli.dk

I MODGANG OG MEDGANG

Følg med på en guidet tur gennem Aalborg i 15- og 1600-tallet.
Hør om overgangen fra middelalder til renæssance, hvor byen havde både modgang og medgang lige fra stormen på Aalborg til de rige købmands handel.
Vi fortæller om handel, økonomi og menneskers hverdagsliv med udgangspunkt i byens historiske bygninger

RIPPER

Jack the Ripper er en af historiens første og bedst kendte seriemordere.
Han huserede i London i 1888, hvor han blev kendt for sine bestialske drab på prostituerede, og lagde gaderne øde.
Politiet fandt aldrig ud af, hvem han var.

Men hvad nu hvis han levede i vor tid?

FORESTILLINGEN AFLYST 29. AUGUST

EKSEMPLER

Eksempler er stykket, du skal ind og se, hvis du er til det underlige, indviklede og helt igennem anderledes.
Eksempler er en mosaik-forestilling, der undersøger de små og store virkemidler i scenekunsten på et plan, så selv instruktøren af stykket kan forstå det på en god dag.
Der gives eksempler til højre og venstre på alt fra vitser, digte, opbygning og puttepickle, og har du nogensinde undret dig over hvad ordet “meta-fiktion” betyder, så går du ikke fra denne forestilling uden at have en meget dybere forståelse for det.
Kom og se Eksempler!
Bliv en smule klogere på en underholdende måde!”.

DET HEM’LIGE EVENTYR

At verden smiler igen, hvis blot du smiler til verden, er desværre kun sandt i eventyrene.
Det er med dette ”mantra”, at de to pigebørn i eventyret går så grueligt meget igennem, og det er i store træk essensen i det alternative eventyr, som er stykket sammen af de velkendte gamle Brødrene Grimms eventyr, krydret med nyfortolkninger af disse. De er blevet langt mere gyselige, sindsoprivende og væmmelsen over, hvad de to små pigebørn må gennemgå, vil med garanti få hårene til at rejse sig hos tilskueren.

Teater i Musikkens Hus for 4.-5. klasser

Arkitektur

Akustik

Kan man lave en forestilling for børn om det?

Ja. Hvorfor ikke?

Når vi nu er i Musikkens Hus, som ligger så markant på byens havnefront med en af verdens bedste koncertsale, så er det oplagt at fortælle om arkitektur og akustik og selvfølgelig også om musik – for musikken er det vigtigste i Musikkens Hus.

Det behøver ikke at være spor kedeligt – og slet ikke på en tur rundt i huset, der involverer hukommelsestab, guider, som hader hinanden, en musiker, som absolut vil spille i Musikkens Hus og selvfølgelig musik.

Vi spiller ”Hvad for en mus….?” for 4. og 5. klassetrin i perioden 21. april – 8. maj alle hverdage kl. 9, kl. 11 og kl. 13

Der er plads til ca. 35 elever pr. forestilling.

Forestillingen er gratis

Booking på pia@hemli.dk eller 5152 1162.

Husk at oplyse skolens navn, kontaktperson (gerne med mobilnr.), antal elever og ønsket tidspunkt. Bemærk at bookingen først gælder ved bekræftelse pr mail.

”Hvad for en mus…?” Er produceret af Det Hem’lige Teater i samarbejde med Aalborg Symfoniorkester og Musikkens Hus og er støttet af Aalborg Kommune

LILLESKOVEN

Lilleskoven er et stykke om børn, om barndommen set gennem børns øjne, men spillet af voksne og absolut uegnet for børn. En fortælling om hvordan volden gør sit indtog i en uskyldig børneverden, om fortielser, vanrøgt, misbrug og om voksne, der ser den anden vej.

Hvis nogen synes, de har hørt om stykket før, så er det nok, fordi det spillede på Aalborg Teaters lille scene for nogle år siden

Lilleskoven spiller mandag 19.-fredag 23. januar kl 19.30. Billet kr. 50,-

Lilleskoven er Instrueret af Flemming Lindvang og skrevet af Jesper Halle